Tomten gav mig lite inspiration och något nytt att börja det nya året med!
Den skäggiga rödklädda gubben med ölmage och fulla renar till sällskap, kände på något sätt på sig att följande läsning var något som intresserar mig 😉

Tack tomten, från Rovaniemi…… Hmm, kanske finns samband mellan tomtar och tomtar. En del av mitt släktarv kommer från tomtetrakterna…….. hmmm, skall nog inte var undersökande journalist framöver och fördjupa mig förmycket!

Följande julklappar dök i alla fall upp 😉

God Fortsättning vänner!
/ Christer

Dessa blandade böcker är av allmänlitterärt intresse.
Gud, vem satan kan han vara? Har min tro eller avsaknad av tro klar redan innan denna bok skall läsas. Kan bli intressant ändå!
Maffian. Med viss konspiration kan man lätt inse att den styr världen. Utan tvekan är det en organisation ett företag som saknar motstycke. Det är en organisation skicklig på att förgrena sig och nästla sig in överallt för att skapa ännu mera pengar och makt. Makt är vad människans liv handlar om.
Slutligen. Smågrabbar med stort ego. Blir smågangsters och tror sig finna lyckan och ett fantastiskt liv. Sanningen är alltid motsatsen. Missär och pillerburkar som enda vännerna tills livet tar slut alltför snabbt.

Anna! Kvinnan som jag läst allt om. En sann hjälte. Riskerade livet så gott som dagligen med sitt outtröttliga journalistiska arbete med att granska makten. Till slut vann dock makten, som den så oftast gör. Hon lejdes av makten att försvinna för gott. Det fick bli slut på hennes obekväma rotande och vi vanliga fick ett slut på information att läsa och fundera över. Tills någon annan vågar att ta över!