Palmerna har nästan helt lyckats dölja det mäktiga hotellet. Platsen är den sydliga delen av Portugal med ljummen havsbris inte långt ifrån.
Komplexet var säkert tänkt att inhysa välbärgade golfare då anläggningen ligger intill en stor golfbana.
Det var lite kusligt och samtidigt vemodigt att traska omkring på området. I fjärran hördes en hund, som säkert hade i uppgift att hålla nyfikna på behörigt avstånd.
Lägenheterna har nog aldrig ens kommit till användning. Kan gissa att det kom en finanskris emellan, precis när bygget stod klart. En vild gissning är att hotellet stått tomt sedan 2008 typ.
Materialvalet inne i rummen har det inte sparats pengar på. I vissa av rummen fungerade fortfarande elen, men i andra hade demontering av innandöme påbörjats. Mest troligt av någon anställd vakt eller liknande då området inte går att komma in på med enkelhet.
Förfallet har kommit olika långt beroende på vilken byggnad jag befann mig i. Somliga var fräscha medan andra var rejält väderbitna.
Här skulle nog nöjda belåtna golfare, eller kanske mer deras partners sitta och titta på underhållning när kvällen kom smygandes.
Detta var den sista bilden jag hann ta innan hundskallen började höras oroväckande nära. Att bli attackerad av en ilsken schäferhund var det sista jag kände för och beslöt mig för att dra mig tillbaka.