Eller… hur var det nu?

Den går väl av stapeln söderöver, typ Bayern med bira och stompa och ståt.
Kan vara värt att festa en sista gång innan den långa mörka perioden tar över igen. Även vintern kallad.

Själv kämpar jag på med allt. Provar nytt ämbete, funderar över kommande racesäsong och har sålt min offroad.

Bara RC8.an kvar. Men den har skänkt glädje fler gånger i år.
Ett antal trevliga höstturer på landsvägen i raskt tempo 😉
Stadig och tillförlitlig äventyrshoj.

Sedan glömmer jag naturligtvis inte att den skänkte mig en seger och nästan ytterligare en i somras på Gelleråsen! Bara det är värt att sitta och drömma tillbaka på medan man sitter i soffan och glor på plasmans ständiga liv och rörelse.

Ute i vida världen kämpar turkar och syrianer mot varandra. Talibaner och amerikaner likaså.

Pengarna är slut i många utav länderna i södra Europa och ångesten börjar så sakta sprida sig norröver. Men ännu har inte mediaapparaten satt hela världen i panik och den konstgjorda andningen fortsätter på nationell nivå med att försöka stimulera befolkningen till att konsumera mera.

Varslen börjar dugga allt tätare här hemmavid. Allt längre produktionsstopp sker vid tillverkningsindustrierna och framtida ordrar skjuts allt längre framåt i tiden.

Vi vanliga skulle behöva komma igång och konsumera betydligt mycket mera om dagarna för att skapa sysselsättning igen. Inte spara och hålla i de sista slantarna. Men, just nu är det för stor ovisshet därute på den så kallade marknaden. Ingen törs ta initiativet och gå först. Alla väntar in flockbeteendet och ser vartåt det drar. Kvartalsekonomin är allt annat än skapande på långsikt, tyvärr. Men å andra sidan. Vem fan orkar vänta i år eller tiotals år för att bli förmögen?! Det vill man ju bli helst nu precis i denna stund. Eller senast nästa kvartal.

Nu ser ni att jag inte har försvunnit och följt med ljuset någon annanstans. Jag finns kvar här och trotsar även jag mörker och regn framöver.

Kanske rent utav kommer sätta på regndäcken på RC8.an och åka ut och öva lite Isle of Man på vägarna runt i kring. Det är väl ett tecken på stimulanspaket som jag kan skapa för mig själv 🙂

Ta väl hand om er!

Kram / Christer