Ojdå! Var den första tanken som slog mig när jag såg datumet för senaste inlägget här på bloggen. Shit! Det var inte igår. Men vad skall man göra när tiden inte räcker till för det som egentligen intresserar mig mest 🙂 ??

Vad har jag sysslat med den senaste tiden då, kanske vän av ordning undrar?

Danmark, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrike och Spanien har besökts. Förstås med motorcykel mellan benen.
Först blev det en tur med BIKE till Normandie och dess historiska vingslag på stora offroadhojar. Det var en liten nätt resa på 460 mil med spektakulära inslag av kyla, poliser och annat spännande.
Därefter har det blivit en tur till Motorland Aragon i Spanien och årets stora test av sporthojar. Som vanligt växer hornen på ett sådant ställe och racingtakterna tittar fram.

Men mesta tiden har gått åt att slita sitt hår med arbete i åkarbranschen med vad allt det kan innebära i dessa tider. Många timmar och mycket slit, men så är det väl….

Blickar jag framåt så ser det ut att fortsätta i ungefär samma stil. Mycket arbete, en del testande på motorcykel, lite racing i endurance ERF och nu närmast inryckning som Kungens beskyddare.

Villingsnamn blir övningsplatsen när grönkläderna dras på och bössan laddas. KFÖ ( KrigsFörbandsÖvning ) 2012 startar inom kort och nya erfarenheter skall drillas och övas för att vår statsledning i Stockholm skall kunna fortsätta sova gott om nätterna 😉

Falkenberg blir årets första 6h tävling i Enduranceserien. Jag kommer köra för ett team tillsammans med min arbetsgivare BIKE. Det blir åkning tillsammans med redaktionens medlemmar. Ett spännande och lite kul projekt som kommer att omskrivas i varje nummer av tidningen. Hojen vi kommer åka på är en Honda Fireblade 1000 -05.
Inte en av de nyaste hojarna i startfältet, men vi skall minsann visa att med rutin kommer man rätt långt.

Hoppas vi ses på banorna framöver.

/ Christer