Sitter i hotellobbyn på Hotell Norrtull i Stockholm och försöker värma mig med en kall bira. Det går väl sisådär! Men hursomhelst så klarade jag av första deletappen från kommunistsätra eller lilla Moskva Degerfors till Stockholm på motorcykel i 2,5 minus! Shit, det var kallt.

Kanske är vädret bättre söderöver när vi på BIKE drar på turne mot The D-day trakter och Normandie. Det blir en intressant och spännande tur som vanligt.

Imorse när jag letade fram utrustningen igen, fann jag en något mindre ren hjälm med Cesium-137 smittade insekter kvar på visir och skal. Kan ju alltid skylla på det framöver när alltmer gråa hår tittar fram 😉

Fortsätt gärna följa bloggen, då jag hoppas kunna uppdatera den dagligen under äventyret. Om vi inte bor på white trashhotell för att spara pengar vill säga 😉

Christer