I slutet på -90-talet och stundtals under -00-talet var det en passion jag ägnade mig åt. Sedan tog jag en del stryk i det ekonomiska och tappade intresset i samband med att jag fick allt mindre tid över för ändamålet.
Men nu kör vi järnet igen. Med vadå? Jo, börsen och trading med aktier!

Nu har jag i några år haft yrkeschaufförsrollen som min huvudsyssla och i princip är man då aldrig ledig. Det hade varit okej om man tjänade in i helvete med pengar. Då hade tiden köpts med kapital och allt varit förhållandevis ok. Men inte fan tjänar jag några pengar! Sitter och säljer ut mig själv som en slav timme efter timme och ser den intjänade timpengen krympa år för år och tillslut måste även jag som adrenalinsökande racerförare inse att jag är dum i huvudet.

Alltså. Jag kan knappt överleva och än mindre få lite kapital över för alla mina många intressen genom att jobba ännu mera timmar i den nuvarande huvudsysslan.
Av en slump började en av mina bästa vänner tjata om ett bolag på börsen som ser ut att gå en ljus framtid till mötes och tyckte att jag skulle hoppa på tåget.
Vis av tidigare erfarenheter var jag dock lite skeptisk inledningsvis och svarade bara “jaja, det blir säkert så”
Som sagt. Har gått på dessa löften tidigare och kort därefter sett mitt innehav försvinna i banditers egna konton.

Men nu tändes intresset igen.
Började så sakteligen läsa på om bolaget och vilka som sitter i ledningen och vilken inriktning de har och inte minst vilka andra stora investerare som hoppat på och tror på bolaget.

Mina timmar bakom ratten är många per dag och inte många utav dem är debiterbara, så då borde det finnas gott om tid att följa börsutvecklingen via Ipad och spekulera lite medan man väntar på att få ratta runt några kilometer.
Om inte annat så är det bra för själen och psyket att göra något som stimulerar och triggar och skapar förhoppningar.

Slutligen tror jag att även mitt bloggande kommer att effektiviseras genom denna expansion av kapitaliserade drömmar.

Länge leve kapitalismen….. 🙂

/ Christer